içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

6.PENDİK KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ

Pendik Belediyesi 6.Pendik Kitap Fuarı’nda okurları 100’den fazla yayın eviyle buluşturuyor. Vatandaşlar aynı zamanda Askıda Kitap Var kampanyasıyla kitaplarını getirerek sel bölgesinde bulunan okullara yardımda bulunabiliyor.

6.PENDİK KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
Haberi Sesli Dinle

Pendik Belediyesi 24 Eylül’de Pendik Sahil Meydanında 6. Pendik Kitap Fuarı’nı törenle açtı. Törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy,Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin katıldı. 

Kitap fuarında devam eden Askıda Kitap kampanyası hakkında konuşan Başkan Ahmet Cin “Fuarda gerçekleştirdiğimiz Askıda Kitap Var Kampanyası ile sel bölgesinde bulunan okullarımıza kitap göndereceğiz. Fuarımızda kitaplarla herkese ulaşmaya, dokunmaya çalışıyoruz. Fuarımızda bizleri yalnız bırakmayan Bakan Yardımcımıza da katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundu.

İMZA GÜNLERİ VE SÖYLEŞİLER BU FUARDA

6.Pendik Kitap fuarında yüzlerce yayınevi, sahaf ve 160’dan fazla yazar tek bir çatı altında toplanıyor. Fuar alanında aynı zamanda söyleşiler ve imza günleri de gerçekleşiyor. Vatandaşlar sevdikleri yazarlarla buluşarak kitaplarını imzalatma fırsatı yakalıyor. Okurları ağırlayan kitap fuarı 3 Ekim’e kadar devam edecek.

Tarih: 26-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum