içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI TAŞYÜREK'İN BAYRAM MSEAJI

İki yıldır pandemi şartları nedeniyle mahsur ve mahsun idrak ettiğimiz Ramazan-ı Şerif ve ardından hüzünle karşıladığımız bayramlardan sonra, bu sene aslına ve özüne uygun bir şekilde yaşamaya çalıştığımız mübarek Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI TAŞYÜREK'İN BAYRAM MSEAJI
Haberi Sesli Dinle

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı olarak; Ramazan’ın her gününde ve gecesinde çeşitli vesilelerle Kartallı hemşehrilerimizle birlikte olmaya gayret ettik. Vakit namazları ve teravih sonraları camii cemaatiyle hasbihal etmenin hazzını, misafir olduğumuz ve misafir ettiğimiz iftar ve sahur sofralarını da ekleyerek doya doya yaşadık. 
Rabbimiz “Rahman” sıfatıyla on iki aya ayrı bir güzellik verirken, “Rahim” sıfatıyla onlardan birini sadece bize mahsus kılıp, bu rahmet ikliminin vedasını da bayramla teselli ediyor. Seneye yine gel diye uğurladığımız Ramazan-ı Şerif’in kurtuluşumuza; bayramın da, bir yetim başı okşamaya, bir gönül almaya, bir yaraya merhem olmaya, bir mazluma dua göndermeye ve birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyor, tüm Kartallı hemşehrilerimin ve Aziz Milletimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.
Ebubekir TAŞYÜREK
AK Parti Kartal İlçe Başkanı

Tarih: 01-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum