içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor (CANLI)

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapıyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor (CANLI)
Haberi Sesli Dinle

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapıyor.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçti. Çelik'in açıklamalarının satır başları şöyle;

43 ilde 260 yangın çıktı. 356'sı kontrol altında. Her sene orman yangınlarıyla ilgili geniş bir senaryo ile hazırlık yapılıyor. Toplam 21 bin 90 personelle her sene bir hazırlık söz konusu.

Yangınla mücadele kadar fitneyle mücadele de devreye aldığmız bir konu oldu. Tüm vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için gayret gösterilecek. Bu noktada maalesef zor zamanlarda provokasyona karşı çok daha güçlü bir duruş sergilememiz gerektiği MYK'mızda değerlendirilmiş oldu. Kim burada sağlıklı bir şekilde bu yaraların sarılması için gayret göstermişse şükranlarımızı sunarız.

Doğrusu şuydu, yangın devam ediyor, çıkmışlar siyasi tartışma yapıyorlar. Yangını söndürürüz yangın söndükten sonra isterseniz basın toplantısı yaparsınız. siyasi olarak ortaya koyacağınız bir eleştiri varsa ortaya koyarsınız biz de cevabını veririz. Yangın devam ederken tüm gücümüzü vatandaşımızı korumaya yangını söndürmeye odaklandırmamız gerekirken kuvvetimizi bölen bu yaklaşımlar doğrusu ibretlik bir tablo ortaya koymuştur. 

Yangına müdahaleye katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Fitne ateşinin yangın kadar kolay yayılabildiğini, çok daha tehlikeli sonuçlar doğurabildiğini müşahede ettik. Ayrıca sel felaketleriyle ilgili de değerlendirmeler yapılmıştır. İnşallah bu son kalan yangınlar da söndükten sonra çok daha güçlü bir şekilde yaraların sarılmasına devam edeceğiz.

Tarih: 09-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum