içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ATAŞEHİR’DE SOSYAL MARKETLER ZİNCİRİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Ataşehir Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi ailelere hizmet veren ‘Sosyal Market’ler zincirine bir yenisini daha ekledi.

ATAŞEHİR’DE SOSYAL MARKETLER ZİNCİRİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ
Haberi Sesli Dinle

Ataşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, temizlik ve giyim eşyaların ücretsiz olarak kısa süre önce ilçe genelinde başlattığı ‘Sosyal Market’lerin üçüncüsünü Küçükbakkalköy’de hizmete açtı.

“HEPİMİZ İÇİN İYİLİK”

 Açılışta konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, “Hepimiz İçin İyilik” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, “İlçede toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın bir örneği olarak Sosyal Marketlerimizin ilkini Örnek Mahallesi, ikincisini Yenişehir Mahallesi’nde ve bugünde üçüncüsünü Küçükbakkalköy’de açıyoruz.

BUNUNLA YETİNMEYECEĞİZ

Ataşehir’de 17 mahallemiz bulunuyor. Burayla yetinmeyeceğiz. Ferhatpaşa, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerimizin ortak alanında yeni bir Sosyal Marketimizi yakında hayata geçireceğiz. Muhtarlarımızın görüşleri alınarak marketlerin yerlerini belirliyoruz. Ataşehir’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak ve bir markette ne varsa alabilecekleri veya evlerinde neye ihtiyaçları varsa bu marketlerde bulabilecekler.  

BAŞKANIMIZIN YENİ PROJELERİ VAR

Sizlerin huzurunda belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye çok teşekkür ediyorum. Kendisi gerçekten bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için birçok hizmet sundu. Başkanımız daha farklı projelerle özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine yakın zamanda yeni projeleri de hizmete sunacak” dedi.

Başkan Der, bu hizmetlere katkı sağlayan ve destek olan dernek, firma ve hayırsever ve bağışçı vatandaşlara teşekkür etti.

Sosyal Marketlere destek olmak isteyen vatandaşlar 0216 570 5000 Çağrı Merkezine ulaşabilirler.

YEREL YÖNETİMLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Kısa sürede üçüncü sosyal marketi de ilçemize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Toplumsal dayanışma açısından büyük bir sınavdan geçtiğimiz bugünlerde yerel yönetimlere büyük görevler düşüyor. Bizler de bunun sorumluluğu ve bilinciyle hareket ediyoruz. Yurttaşlarımız marketlerimizden sosyal kartları ile temel ihtiyaçlarını kolaylıkla sağlayabiliyor. Emeği için tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizimle dayanışma gösteren Ataşehirlilere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

SOSYAL MARKETLERDEN NASIL FAYDA SAĞLAYABİLİRSİNİZ?

İlçemiz sınırları içerisinde yaşıyorsunuz, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvuruda bulunabilirsiniz. Uzman meslek elemanlarımız tarafından yapılan inceleme sonucunda sosyal kart almaya hak kazanan komşularımız, adreslerine en yakın olan sosyal marketten alışveriş yapmaya başlayabilir.

Tarih: 03-02-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum