içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI OVALIOĞLU MAZBATASINI ALDI

AYŞEGÜL OVALIOĞLU DEVİR TESLİM TÖRENİNDEN SONRA GÖREVİNE BAŞLADI

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI OVALIOĞLU MAZBATASINI ALDI
Haberi Sesli Dinle

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Bakırköy İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldıktan sonra Bakırköy Belediyesi Ana Hizmet Binasına gelen Ovalıoğlu, burada CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan, ilçe yönetimi ve parti üyeleri, muhtarlar, STK’lar, belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen törende görevi önceki başkan Dr. Bülent Kerimoğlu’dan devralan Ovalıoğlu, Kerimoğlu’na emekleri için teşekkür ederek şunları söyledi:

“Hep birlikte kazandığımız bir seçimi yine hep birlikte yöneteceğimiz bir belediye ile tamamlayacağız. Söz verdiğimiz projeleri ilk günden başlayarak azimle, çalışkanlığımızla, üretkenliğimizle yapmaya başlayacağız. ‘Evimiz Bakırköy’ sloganıyla çıktığımız yola yeni dönemde büyük bir uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”   

Kerimoğlu da yeni göreve başlayan meclis üyelerini ve partilileri tebrik ederek, “Ayşegül Başkan ve sizlerin yönetimiyle Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy’de her zaman olduğu gibi başarılı ve üretken bir döneme başlayacak. Hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülent Kerimoğlu, Başkan Ayşegül Ovalıoğlu’na belediyenin denetim raporları ile Bakırköy Belediyesi’nin sembolik anahtarını da teslim etti.

GURURLUYUZ, BİRLİKTE BAŞARDIK

Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu devir teslim töreninden sonra belediyenin konferans salonunda belediye çalışanlarıyla bir araya geldi

Ovalıoğlu buradaki konuşmasında “İstanbul’da rekor oyla ve halkımız yüksek teveccühüyle görevimize başladık. Gururluyuz, birlikte başardık. Bakırköy’ü İstanbul’un en gözde belediyesi yapacağız. Bugüne kadar ki emekleriniz için teşekkür ederim, bundan sonra da kollarımızı sıvadık siz de benim yanımda durun, yolumuz açık gençliğimiz var, Tam Yol İleri ” şeklinde konuştu.

 

Tarih: 04-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum