içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAŞKAN DÖĞÜCÜ: GÜÇLÜ DEVLET OLMA YOLUNDA YÜRÜMENİN HEYECANINI HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün Cumhuriyet Bayramı Mesajı;

BAŞKAN DÖĞÜCÜ: GÜÇLÜ DEVLET OLMA YOLUNDA YÜRÜMENİN HEYECANINI HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ
Haberi Sesli Dinle

Adalet ve hürriyet temeline dayanan büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyetin, herkesin gözbebeği durumunda olduğunu vurgulayan Başkan Döğücü, mesajında şunları belirtti;

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatıp, 29 Ekim 1923 tarihinde de "Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir" diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizin 98 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımdan ders almamız gereken bir süreçtir. Cumhuriyetin 98. yılını kutlarken, yeni bir çağın eşiğinde büyük millet, güçlü devlet olma yolunda yürümenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

 

Cumhuriyet, getirdiği çağdaş açılımlarla insanımızın ufkunu genişletmiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımıza görülmemiş bir dinamizm kazandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, önünde uzanan aydınlık yolda, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edecektir. Yeter ki gücümüzün, potansiyelimizin, kapasitemizin farkına varalım, birlik ve beraberliğimizi koruyalım.

 

Bu Vesileyle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Tarih: 28-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum