içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAŞKAN OCAKLI’DAN MÜJDE!

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI İLHAN OCAKLI, ŞİLE BELEDİYESİ VE ŞİLE KAYMAKAMLIĞI HİZMET BİNALARI PROJESİNİN İHALE SÜRECİNİN TAMAMLANDIĞINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU.

BAŞKAN OCAKLI’DAN MÜJDE!
Haberi Sesli Dinle

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi Ve Şile Kaymakamlığı Hizmet Binaları Projeleriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Başkan Ocaklı paylaşımında; “İlçemizin yeni vizyonuna katkı sağlayacak, Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı projemizin ihale süreci tamamlandı ve sözleşmesi imzalandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerli Kaya’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”açıklasını yaptı.

Mevcut belediye hizmet binasının Şileli vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verememesi ve İlçe merkezinde bulunan kamu yapılarını aynı alanda toplayarak bir yönetim merkezi oluşturmak  amacıyla yeni planlama yapıldı.

Balibey Mahallesinde Atatürk Caddesi, 42 ada 120 parsel üzerinde toplam 22.798 metre kare alanda 2 blok şeklinde tasarlanan projede belediye hizmet binamız bodrum kat zemin kat birinci ve ikinci kat olmak üzere toplam 5000 m2 alan üzerine inşa edilecek.

Kaymakamlık Binası ise yine aynı alan içeresin de bodrum, kat zemin kat, birinci ve ikinci kat olmak üzere toplam 5000 m2 alandan oluşmaktadır. Kaymakamlığın ayrı binalarda hizmet veren tüm birimleri aynı yapı içerisinde toparlanarak ilçenin yeni yönetim merkezi oluşturulmuş olacak.

Başkan Ocaklı'nın sosyal medyadan duyurduğu mesajı;

Tarih: 15-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum