içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAŞKAN YAZICI, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “MESLEKLERİNİZ İLE İLGİLİ BİLGİLER EDİNMELİSİNİZ, YÜZLERCE SAAT BİLGİ EDİNEN İNSANLARIN KARŞISINDA BAŞARILI OLMAK ZORUNDASINIZ”

BAŞKAN YAZICI, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Haberi Sesli Dinle

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da bulunan Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı. Başkan Yazıcı, bayrak töreni sonrasında öğrenciler buluştu. Öğrencilere hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamaları konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Yazıcı, “Siz dünden daha iyi olmak için her gün yüzlerce bilgi edinmelisiniz. Yüzlerce kitap okumalısınız. Meslekleriniz ile ilgili bilgiler edinmelisiniz. Yüzlerce saat bilgi edinen insanların karşısında başarılı olmak zorundasınız” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin başladığı 6 Eylül tarihinden itibaren her pazartesi günü, ilçe genelindeki okulların bayrak törenlerine katılarak öğrenciler ile sohbet ediyor. Bu kapsamda Başkan Yazıcı, bugün Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki bayrak törenine katıldı. Başkan Yazıcı, tören sonrasında öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte soruları cevaplayan Başkan Yazıcı, öğrencilerin gelecek kaygısı yaşamamalarını belirterek, “En özgür haliniz en bilgili olduğunuz haldir. O bilgili olduğunuz hale gelmediğimiz sürece de biz özgürlük elde edemeyiz” dedi.

“İŞİNİZİ İYİ YAPIN, SAĞLAM YAPIN”

Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Ben Anadolu’da doğmuş, İstanbul’a henüz üç yaşındayken 1974 yılında gelmiş bir ailenin çocuğuyum. Benim babam Almanya’da yetişmiş, kendi işlerini Kartal’da kurmaya çalışırken ben tıbbiyeyi Erzurum’da okudum. Geldim burada klinik açtım. 20 yıl önce siyasete başladım. Ailemde hiç siyaset yapan kimse yoktu. Bizim köyümüzde doktor da yoktu. Klinik açtım, hastanem var. Eşim, doktor. Çocuklarım da okuyorlar. Hiç kimse de elimden tutmadı. Siyasette de bir tane tanıdığım yoktu. AK Parti’nin kuruluş yıllarında Tayyip Bey’i tanıdım o kadar. Bedava peynir ancak fare kapanındadır. Hiçbir şey çalışmadan olmaz. Siz simidi bile iyi satın, sizi bulup alırlar. İşinizi iyi yapın. İşinizi sağlam yapın. Hiç kimse boşta kalmaz” dedi.

“MAZERET YOK, SİZ YETER Kİ ARZU EDİN”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bütün kişisel gelişim uzmanları ilk önce şundan başlar, mazeret yok. Siz yeter ki arzu edin. Ciltçide çalışan Michael Faraday, çağı değiştirebiliyor. Ama ciltçide çalışıyor. Arzu ediyor, merak ediyor. Bizim dönemimizdeki değişim ve dönüşüm, onlarca yılda oluyordu. Şimdi bilgi, birkaç saatte eskiyor. Bir bilgi bizim zamanımızda 60-70 günde eskiyor deniyordu, şimdi birkaç saatte bilginin eskidiği bir dünyada yaşıyoruz. Siz dünden daha iyi olmak için her gün yüzlerce bilgi edinmelisiniz. Yüzlerce kitap okumalısınız. Meslekleriniz ile ilgili bilgiler edinmelisiniz. Yüzlerce saat bilgi edinen insanların karşısında başarılı olmak zorundasınız” dedi.

Tarih: 27-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum