içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAŞKAN YILDIRIM: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Ümraniye’nin mahallelerinde Başkan İsmet Yıldırım’ın, "5 çayı buluşmaları" devam ediyor. Bu haftanın ilk buluşması, Esenevler Mahallesi’ndeki Şehit Serkan Erik Parkı’nda oldu.

BAŞKAN YILDIRIM: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Haberi Sesli Dinle

Bu hafta da “Başkan’la 5 Çayı” buluşmalarına katılım oldukça yoğun oldu. Her hafta Ümraniye’nin farklı mahallelerinde ilçe sakinleriyle bir araya gelen, talep ve önerileri dinleyen Başkan Yıldırım, bu kez de Esenevler Mahallesi Şehit Serkan Erik Parkı’ndaydı.

Başkan Yıldırım, tek tek söz alan vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not alıp, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere yönlendirdi.

Buluşmada bir konuşma yapan Başkan İsmet Yıldırım, “Mahalle mahalle, sokak sokak tüm komşularımızla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Çünkü komşularımızın güleryüzü sayesinde işimize daha da motive oluyoruz. Davetimize icabet eden ve bizleri muhabbetle karşılayan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Programa katılan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulunuldu. Çocuklar için de ikramlar yapılarak, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

 

Tarih: 06-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum