içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAŞKAN YILDIRIM, ESENŞEHİR MAHALLESİ'NDE 5 ÇAYINDA ...

Başkan İsmet Yıldırım, “Başkanla 5 Çayı” programı kapsamında Esenşehir mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Yıldırım, vatandaşların sorularını yanıtlayarak, yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN YILDIRIM, ESENŞEHİR MAHALLESİ'NDE 5 ÇAYINDA ...
Haberi Sesli Dinle

“Başkanla 5 Çayı” programında, Başkan İsmet Yıldırım’ın bu haftaki durağı Esenşehir Mahallesi oldu. Başkan Yıldırım, Zambak Parkı’nda gerçekleşen programda vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Belediye yöneticilerinin de katıldığı programda, vatandaşlarla görüşme yapılarak talep ve önerileri kayıt altına alındı. “Başkanla 5 Çayı” buluşmalarında kayıt altına alınan konular ilgili birimlere yönlendirilerek, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program samimi bir havada gerçekleşti. Başkan İsmet Yıldırım, vatandaşların sorularına cevap vererek, belediyenin hem Esenşehir Mahallesi’nde, hem de ilçe genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Yıldırım mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ümraniye’miz için, sizler için hizmetin en iyisini ortaya koyabilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Her şey daha iyi bir Ümraniye için. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

“Başkanla 5 Çayı” programında vatandaşlara çay ve simit ikram edildi. Ayrıca çocuklar için de, ikramda bulunularak, etkinlikler düzenlendi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yıldırım, onlarla fotoğraf çekildi.

Tarih: 02-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum