içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAŞKAN YÜKSEL TALİMAT VERDİ, AYAKLARININ TOZUYLA KASTAMONU’YA GİDİYORLAR

Kartal Belediyesi, Afet Koordinasyon Merkezi ekipleri, Alanya ve Manavgat ilçelerinde farklı noktalarda devam eden orman yangınları ile mücadele görevlerini tamamlayarak döndü. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yangın bölgesinde görev yapan sivil savunma ekiplerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

 BAŞKAN YÜKSEL TALİMAT VERDİ, AYAKLARININ TOZUYLA KASTAMONU’YA GİDİYORLAR
Haberi Sesli Dinle

Başkan Yüksel, yangın bölgesinde görevli personele özverili çalışmaları için tek tek teşekkür ederek, özellikle Kastamonu bölgesinde yaşanan sel felaketinde görev yapmaları için talimat verdi.

SEL BÖLGESİNE GİDECEKLER

Türkiye'de 15 gündür devam eden yangınlara müdahale için bölgede bulunan sivil savunma ekiplerini ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Afet Koordinasyon Merkezi'ne gitti. Yüksel Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketi için de ekiplerin hiç dinlenmeden yeni planlar doğrultusunda hareket edeceğinin altını çizerek; "Sivil Savunma müdürlüğümüzün afet koordinasyon merkezindeyiz. Ülkemizde günlerdir devam eden yangınlara müdahale eden arkadaşlarımıza teşekkürlerimizin sunacak ve sohbet edecektik. Ancak dün gerçekleşen sel felaketi ile birlikte gündemimiz yeniden değişti. Özellikle Kastamonu ve Bozkurt’tan çok üzücü haberler geliyor. Çevre illerden de ha keza öyle. O yüzden biz de yangından gelen ekibimizi toplayarak selden zarar gören vatandaşlarımız için neler yapabileceğimizi konuşacağız. Zaten büyükşehir meclis üyelerimiz de şu an bölgedeler. Koordinasyon ekibinden gelen haberlere göre oradaki çalışmalara nasıl katkı sunacağımızı konuşacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tarih: 12-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum