içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bursalı sağlıkçılar festivalde buluşacak

TÜSÇAD üyeleri, Bursa’nın Orhaneli ilçesinde iki gün sürecek Sağlık Festivali’nde moral depolayacak.

Bursalı sağlıkçılar festivalde buluşacak
Haberi Sesli Dinle

TÜSÇAD üyeleri, Bursa’nın Orhaneli ilçesinde iki gün sürecek Sağlık Festivali’nde moral depolayacak.

BURSA (İGFA) - Tüm Sağlıkta Çalışanları Derneği(TÜSÇAD), İnternet Gazeteciler Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği Genel Başkanı Metin Altundal, Sekreter Tuğba Bedirhanoğlu, dernek üyeleri Nesrin Gülen ve Feray Gülkaya hazır bulundu.

20 aydır nefes almadan çalıştıklarını söyleyen TÜSÇAD Genel Başkanı Metin Altundal, sağlıkçıların aşılamanın da gelmesiyle biraz rahatladıklarını vurgularken, 21-22 Ağustos tarihlerinde Orhaneli Karagöz Meydanı’nda Sağlık Festivali gerçekleştirileceklerini dile getirdi.

Başkan Altundal, festivalle birlikte sağlık çalışanlarına moral vermek istediklerini ifade etti.

21-22 Ağustos tarihlerinde yapılacak Sağlık Festivali’nde çadır konaklamalarının yanı sıra Selçuk Balcı, Nilüfer Göl ve Özgür Şahin sahne alacak. Festival alanında tanıtım amaçlı stantlar kurulacak. Yarışma ve eğlencelerin yanı sıra katılımcılar sürpriz hediyelerin de sahibi olacak.  Yarışmalarda ödül kazananlara sosyal sorumluluk kapsamında TEMA Vakfı ile yapılacak işbirliğiyle fidan hediye edilecek.

Aynı zamanda Marmara Bölgesi’nin ilk rafting parkuru olan Kocasu Çayı’nda sağlık çalışanları renkli ve heyecan dolu anlar da yaşayacak.

İGF Genel Başkanı Mesut Demir de sağlıkçıların pandemi döneminde olağan üstü bir özveriyle çalıştıklarını kaydederken, festivalin kendileri için az da olsa dinlenme fırsatı sağlayacağını kaydetti.

Tarih: 30-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum