içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ÇEKMEKÖY’DE BASKETBOL TURNUVASI HEYECANI YAŞANDI

Çekmeköy Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ renkli görüntülere sahne oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvanın başlama atışını başkan Ahmet Poyraz yaptı.

ÇEKMEKÖY’DE BASKETBOL TURNUVASI HEYECANI YAŞANDI
Haberi Sesli Dinle

DOSTLUK KAZANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Çekmeköy Belediyesi iş birliği ile  Ertuğrul Gazi Meydan Parkı içerisinde yer alan basketbol sahasında düzenlenen ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’na gençler yoğun ilgi gösterdi. Kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride düzenlenen turnuvada yarışan takımlar, üç asıl, bir yedek oyuncudan oluştu. Oynanan heyecanlı karşılaşmalar sonucunda kazananlar kupa ve madalyalarını aldı. FİBA 3*3 kuralları geçerli olduğu turnuva sonunda kazanan dostluk oldu.

KAZANANLAR ÖDÜL VE KUPALARINI ALDI

Turnuva öncesinde takımlara forma dağıtımı yapılarak kurallar hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu’na bağlı profesyonel saha ve masa hakemleri tarafından yönetilen maçlarda kıyasıya mücadele yaşandı. Yarışma sonunda kazananlara çeşitli ödüller takdim edilirken kupa ve madalya töreni de düzenlendi.

 

 

Tarih: 14-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum