içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP'li Gökan Zeybek esnafların sorunlarını dinledi.

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek Sultangazi İlçesinde esnafların sorunlarını dinledi.

CHP'li Gökan Zeybek esnafların sorunlarını dinledi.
Haberi Sesli Dinle

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek ve İlçe Yöneticileri Sultangazi İlçesinde Zübeyde Hanım Mahallesinde  Aşık Veysel Caddesi Üzerinde Esnaf Ziyaretinde Bulundu .

 


CHP PM üyesi İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek'in paylaşımı şöyle oldu:


''Sultangazi Aşık Veysel Kent Ormanı'nı adaletten yoksun, keyfi kısıtlamalarla atıl bırakan Sultangazi Belediye Başkanı ve Sultangazi Kaymakamı, vatandaşı ve esnafı canından bezdirmiş durumda. Kamuya ait yeşil alanı özgürce kullanamayan halk sosyal imkanlardan mahrum bırakılırken Kent Ormanı civarındaki esnaf iflasın eşiğinde.Yerinde incelemelerde bulunmak, esnafın ve halkın sorunlarını tüm detayları ile dinlemek üzere Sultangazi CHP İlçe Başkanımız Sn.Murat Poyraz, CHP İl Başkan Yardımcımız Sn.Kemal Avseren, Sultangazi Belediye Başkan Adayımız Sn.Haluk Bozkurt, Meclis Üyelerimiz ve  örgütümüz ile birlikte bölgedeyiz.''  ifadesini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek'e CHP İlçe Başkanı Murat Poyraz, CHP İl Başkan Yardımcısı Kemal Avseren, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Mimar Haluk Bozkurt ve Meclis Üyeleri Eşlik Etti. 

HABER:BÜLENT ÇAVUŞ 

 

 

Tarih: 25-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum