içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP'li Gürsel Erol TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Bizmişen, Yemişlik ve Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşları ziyaret edip bayramlaştı.

CHP'li Gürsel  Erol TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşları ziyaret etti
Haberi Sesli Dinle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Bizmişen, Yemişlik ve Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşları ziyaret edip bayramlaştı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Bizmişen, Yemişlik ve Çatalçeşme Mahallesi’nde TOKİ tarafından konutları tamamlanıp ikâmet eden vatandaşlar İle bir araya geldi.

Ziyarette vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Erol yaptığı açıklamada; Büyük projeler bu tarz büyük projelerde eksiklik ve aksaklıklar olabilir önemli olan bu eksikliklerin giderilmesi dedi.

Milletvekili Erol açıklamasının devamında; “24 Ocak gecesi Elazığ’da yaşanan depremin ardından TOKİ evleri Elazığ’ın çeşitli yerlerin yapılmaya başlandı. Bizde sürecin takipçisi olduk zaman zaman metrekareler ile ilgili yapılan yerler, çevre düzenlemesi, çekilen kuralar, içine yerleştikten sonra oluşan sorunlar ile ilgili TOKİ’nin evleri gündemden düşmedi. Doğal olarak büyük projeler bu tarz büyük projelerde eksiklik ve aksaklıklar olabilir önemli olan bu eksikliklerin vatandaşın günlük yaşamına yansıyan olumsuzlukların giderilmesi. Şuan Çatalçeşme TOKİ alanındayız su tesisatı ve çevre düzenlemesi ile ilgili sorunlar var. Bunları bayramdan sonra TOKİ başkanımız ve Bölge Temsilcisi ile görüşeceğiz bu sorunlar varsa bu sorunların çözülmesi ile ilgili yüklenici firmalar bu bölgelerde işin kesin kabulü yapılana kadar elini çekmemeli vatandaşın sorunlarını çözmeli.” İfadelerini kullandı.

Tarih: 22-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum