içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP'li Ramis Topal'ın STK ziyaretleri devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal İstanbul Sultangazi Habipler Cemevi Başkanı Orhan Satılmış,Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı ( Gazi Cemevi ) Başkanı Hıdır Karadaş ve Akpınar Köyü Derneğini ziyaret etti.

CHP'li Ramis Topal'ın  STK ziyaretleri devam ediyor
Haberi Sesli Dinle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal ve beraberindeki heyet Sultangazi İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal İstanbul Sultangazi Habipler Cemevi Başkanı Orhan Satılmış,Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı ( Gazi Cemevi ) Başkanı Hıdır Karadaş ve Akpınar Köyü Derneğini ziyaret etti. 


 Ramis Topal ; Cemevleri ibadethanedir!


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal Ziyaret Sonrası Sosyal Medyada Yaptığı Açıklamada Topal ; ''  Akpınar Köyü Derneği Başkan Ali Bolat’ın yeni yaşını kutlayıp güzel Dilek ve temennilerimizi ilettik. Başkan ve yönetimine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum.ADEF gençlik kolları başkanı Mesut Bolat, MER-DER Başkanı Koray Göbel ve Akpınar köyü dernek başkanı ALİ Bolat ile birlikte Ali Bolat’ında yönetiminde olduğu Habibler Cem evine ziyarette bulunduk.  Cemevi Başkanı Orhan Satılmış ve yönetimine göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim.Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı ve Gazi Cemevimizi ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından ötürü Vakıf Başkanımız Hıdır Karadaş, Gazi Cemevi Dedeler kurulu başkanı Haşim Kızıl Dede ve diğer yönetim kurulu üyesi dostlarımıza teşekkür ediyorum. Dostlarımızla ülkemizde olan güncel olaylar  ve konular üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Ülkemizin çimentosu demiri niteliğinde olan Alevilerin cem ibadetlerini gerçekleştirdiği cemevlerimizin ibadethane statüsü kazanması, Alevi toplumunun eşitlik ilkesine uygun şekilde hizmet ve işe alım beklentilerinin gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladık. Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Vakfı Gazi cemevi ( pirler meclisi) Dedeler kurulu yöntimine seçilen hemşerimiz Amasya Akpınar köyü dernek başkanımız Ali Bolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.'' İfadelerin Kullandı 

Sultangazi İlçesinde Ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal'a ADEF Gençlik Kolları başkanı Mesut Bolat, MER-DER başkanı Koray Göbel ,Akpınar köyü dernek başkanı Ali Bolat Eşlik Etti . 

Tarih: 08-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum