içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

EĞİTİM MELEĞİ ÜLKÜ BORA DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

EĞİTİM MELEĞİ ÜLKÜ BORA DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Haberi Sesli Dinle

 

EĞİTİM MELEĞİ ÜLKÜ BORA DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kartal’da yaptırdığı okullarla eğitime destek olan ve eğitim camiasında ‘Eğitim Meleği’ olarak anılan iş ve eğitim dünyasının sevilen ismi Ülkü Bora, sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kartal'da  yaptırdığı Burak Bora Anadolu Lisesi, Ülkü Bora Ortaokulu, Gürbüz Bora İlkokulu’nun yanı sıra muhtaç ailelere yemek  yardımı yapılan aş evini kuran ve yaşamı  boyunca çok sayıda öğrenciye destek olan, Kartal'ın ‘Eğitim Meleği’ Ülkü Bora, uzun süredir kaldığı Darüşşafaka Bakım Evi’nde yaşamını yitirdi. Ülkü Bora'nın ani ölümü sevenlerini ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

Burak Bora Anadolu Lisesi'nde düzenlenen anma töreni sonrası, Soğanlık  Aziz Mahmut  Hüdayi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ülkü Bora'nın cenazesi Soğanlık dualarla toprağa verildi. Ülkü Bora'nın anma törenine yakınlarının yanı sıra Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÜLKÜ BORA'YI KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ’’

Ülkü Bora'nın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,  "Yaşamı boyunca Kartal'da ve birçok yerde eğitime desteğini esirgemeyen Ülkü Bora'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun." dedi.

“ANNEMİZİ UĞURLADIK”

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Kartalın eğitim gönüllüsü Ülkü Bora annemizi anma programı ve cenaze namazı ardından Rahmet-i Rahmana uğurladık. Yüce Mevlam rahmet etsin. Bütün sevenlerinin ve Kartallıların başı sağ olsun”

CENAZEYİ İKİ BAŞKAN OMUZLADI

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, cenaze namazının ardından Ülkü Bora’nın tabutunu birlikte omuzlayarak cenaze arabasına taşıdı. 

 

 

Tarih: 03-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum