içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ESKİ BAKAN MEHMET MOĞULTAY ANILDI

ESKİ BAKAN MEHMET MOĞULTAY ANILDI
Haberi Sesli Dinle

Eski Adalet  ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Moğultay, ölümünün dördüncü yıl dönümünde Zincirlikuyu'daki mezarı başında anıldı. Eski Adalet Bakanı, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Moğultay vefatının dördüncü yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Zincirlikuyu'daki mezarı başında düzenlenen anma törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Moğultay'ın çok sayıda yakını katıldı.

BELGESELİ HAZIRLANIYOR

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel burada yaptığı konuşmada, “Çok değerli Moğultay dostları, kıymetli bakanımızı parti örgütü, partililer ve partinin geçmişini iyi bilenler yalnız bırakmıyorlar. Sayın bakanımızı unutmayacağız. Bununla ilgilide sevgili ailesiyle de Ulaş abiyle bir çalışmamız var. Önümüzdeki günlerde bakanımızın bir belgeseliyle bütün dostları, parti örgütümüzü hem de ondan feyiz alması gereken toplumun her kesiminden insanla buluşturacağız. Partinin içerisinde yaptıklarının dışında devlet adamlığı ile de birçok konuda örnek olmuştur. Hep iyi anılmıştır. Sayın bakanımıza gani gani rahmet diliyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu; “Sayın Moğultay denilince benim ilk aklıma devlet adamlığı geliyor. Aslında kendisinden daha ziyade geleceği de bu şekilde kuracağımıza dair inancımızı arttırıyor.”

 

 

Tarih: 04-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum