içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Fethiye En İyi Denize Sıfır Otel

Günümüz itibariyle Fethiye denize sıfır otel konsepti açısından her zaman ön planda yer almayı başarmış olan bir bölge olarak karşımıza çıkmaktadır. Fethiye’de unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamayı istediğiniz zaman mutlaka detaylı bir araştırma sürecini yakından takip etmenizi her zaman öneriyoruz. Bu sayede tam da beklentinizi karşılayan bir tatil konseptine dahil olarak unutulmaz bir tatil deneyimini yaşayabilirsiniz.

Fethiye En İyi Denize Sıfır Otel
Haberi Sesli Dinle

Denize sıfır otel denildiği zaman şehrin sakin bir bölgesinde ve ana ulaşım bağlantılarına iyi bağlantılara sahip bir konsept karşımıza çıkar.Denize sıfır konumda yer alan Fethiye The Bay Beach Club, büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Buraya geldiğiniz zaman başka bir dünyaya taşınmış gibi hissetmenizi sağlayan pek çok farklı detayla karşılaşacaksınız.

Fethiye The Bay Beach Club sakin suları ve sakin atmosferi zihniniz, bedeniniz ve ruhunuz için adeta bir sihir gibidir.  Muğla – Fethiye denilince akla ilk gelen seçenekler arasında yer alan Fethiye The Bay Beach Clubtam olarak unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamayı istediğiniz zaman mükemmel seçenekleri sizlerle buluşturacaktır. Günlüklü Koyunda konumlanmış olan bu otel konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak konusunda etkili bir hizmetin merkezinde yer almaktadır.

Fethiye En İyi Balayı Oteli Hangisi?

Balayı otelleri, balayını kutlamak için en iyi konseptlere sahip oteller olmak durumundadır. Bu tesisler sadece güzel iç mekanlarıyla değil, aynı zamanda lüks tesisleriyle ön plana çıkarlar. Fethiye balayı oteli konseptinin oldukça fazla olduğu bir bölge olarak karşımıza çıkmaktadır. Balayı otellerinin her şeyden önce konforlu bir şekilde konaklama olanağına sahip olması gerekmektedir. Ayrıca balayı otellerinin misafirlerin kendilerini rahat hissetmeleri konusunda da gerekli tüm tedbirleri alıyor olması gereklidir.

Fethiye The Bay Beach Club; Fethiye’de unutulmaz bir balayı deneyiminin adresi konumunda yer almaktadır. Otel hem doğal güzellikleriyle hem de ilginç mimarisiyle dikkat çekici bir etkiye sahiptir. Toplamda 50 bin m2’lik bir alan üzerine konumlanan bu otel, tam 300 bin m2’lik bir alan üzerinde etkinlikler düzenleyebilmektedir. Böylece mükemmel bir tatil deneyimini sizlerle buluşturan Fethiye The Bay Beach Club; her zaman akla gelen en mantıklı çözümler arasında yer almaktadır.

Fethiye The Bay Beach Club Özellikleri Nelerdir?

Sığla Ormanının içerisine konumlanmış olan Fethiye The Bay Beach Club toplamda 51 üniteye sahip bir oteldir. Otelde 5 adet özel havuzlu Premium villa yer alırken; 2 adet deluxe suite bungalov, 3 adet family suites ve 5 adet de deluxe bungalov bulunmaktadır. Otel ayrıca 12 adet standart bungalov ile 20 adet de standart odaya sahiptir.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73

 

Tarih: 01-07-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum