içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gönül Dağı dizisinden hayranlarını üzen haber! TRT1 ekranlarında yayınlanan dizi 2 bölüm sonra..

Gönül Dağı dizisinden, izleyicileri üzen haber geldi. TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşan, konusu ve başarılı oyuncu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Gönül Dağı iki bölüm sonra sezon finali yapacak. İşte cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi ve en fazla izlenen yapımlardan olan Gönül Dağı’nda alınan sezon finali kararının perde arkası…

Gönül Dağı dizisinden hayranlarını üzen haber! TRT1 ekranlarında yayınlanan dizi 2 bölüm sonra..
Haberi Sesli Dinle

Cumartesi günleri  yayınlanan ve hikayesiyle izleyicilerine memleket havası aldıran Gönül Dağı dizisinde veda zamanı geldi. Hayallerinin peşinden giden üç kuzenin başından geçen olayların konu edindiği Gönül Dağı yayınlandıktan itibaren kısa sürede dizi severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı.  Reyting yarışında aynı gün yayınlanan yapımları saf dışı bırakan yapımda  olay örgüsünün yanı sıra Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ecem Özkaya gibi başarılı oyuncular gösterdikleri performansla dikkat çekiyor. Gelen son haberlerin ardından izleyicilerini üzen Gönül Dağı’nda sezon finali kararının gerçek sebebi belli oldu. İşte Gönül Dağı dizisinde isyan ettiren final kararının detayları…

Gönül Dağı Sezon Finali Yapacak!

26. bölümü ile bu Cumartesi günü izleyici ile buluşacak Gönül Dağı, 2 bölüm sonra sezon finali yapacak. 2. sezonun çekimlerinin başlayacağı tarih henüz net olarak bilinmese de Ağustos ayının ortalarında çekimlere başlanması planlanıyor. Cumartesi günlerinin en fazla izlenen dizisini takip eden izleyiciler şimdiden yeni bölümlerin ekrana geleceği günü iple çekiyor.

Berk Atan Açıkladı " Çekimlerimiz Devam Ediyor"

Gönül Dağı dizisinde Taner karakterine hayat veren Berk Atan önemli açıklamalarda bulundu. Çekimlerinin devam ettiğini belirten Atan " İki bölüm sonra sezon finali yapacağız. Tam kapanmanın ilk 10 günü çalışıyor olacağız. Sonrasında biz de evlerimizde sürecin bir an evvel bitmesi ve normal hayata dönmeyi bekleyeceğiz. Umarım bir an evvel bu hastalığa yakalanmadan, sağlıkla bu süreci de atlatırız" açıklamasında bulundu.

2. Sezon Eylül Ayında Ekranlara Gelebilir!

Bozkırda hayallerinin peşinden giden ve imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunun ekranlara Eylül ayında geleceği konuşuluyor. Berk Atan Gülsüm Ali İlhan gibi isimlerin başrol olduğu yapımda yeni sezon ile birlikte oyuncu kadrosunun da genişlemesi bekleniyor.

25. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Gönül Dağı’nın son bölümünde Dilek, babasıyla Gönül Dağında görüştü. Babasının yaşadığı yeri öğrenen Dilek, annesini de oraya götürmek istedi. Mahkeme tarafından atanan heyet çocukların yaşam alanını incelemek ve çocuklarla görüşmek için Zahide’nin evine geldi. Taner ve amcaoğulları ise mahkeme tarafından gönderilen heyet gelene kadar çocukların yaşadığı yere el atarak baştan aşağı düzenleme yaptılar. Diğer yandan sabıka kaydı haberiyle araları bozulan Zahide ve Sefer çözüm arayışına girdi.

Yönetmen Koltuğunda Yahya Samancı Oturuyor!

Büyük hayaller kuran, Anadolu çocuklarının hikayesinin konu edindiği Gönül Dağı dizisinin yönetmenliğini daha önce, Lise Devriyesi, Kalk Gidelim, Klavye Delikanlıları, Yeşil Deniz, Gönül Hırsızı, Çocuklar Duymasın adlı yapımlarının da yönetmenliğini yapan Yahya Samancı yapıyor. Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden esinlenilen dizinin yapımcılığını ise Ferhat Eşsiz üstleniyor.

Tarih: 01-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum