içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

HEM OKUYOR HEMDE SORUMLULUK PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Sevde Arslan, proje dersi kapsamında Türkiye'de tanınmış sanatçılarla röportaj yaptı. Arslan, tiyatro ve sinema oyuncuları Ahmet Çevik, Deniz Oral ve sanatçı Zekeriya Ünlü ile röportajlar yaparak hayat tecrübeleri ve deneyimleri hakkında bilgi aldı.

HEM OKUYOR HEMDE SORUMLULUK PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR
Haberi Sesli Dinle

Arkadaşları ile birlikte Sosyal Sorumluluk Projeleri de gerçekleştiren Sevde Arslan, Türkiye’nin farklı illerinde bulunan İlkokul 2. sınıf öğrencilerine online, Türkçe ve Matematik konularında, 14 hafta boyunca online ders verdi.  Sevde Arslan ve Halkla İlişkiler bölümündeki diğer öğrenci arkadaşları ile birlikte  yaptıkları kampanya ve projeleri #anielindetutanlar Instagram adresinden takipçilerine duyurdular.

 #anielindetutanlar proje grubu olarak, Öğretim Görevlisi Oğuz Yavuz Yılmaz’ın önderliğinde yürüttükleri kampanyalar sırasıyla şöyle; mavi kapak toplama, köy okullarına kitap gönderme, görme engelliler için sesli kitaplar oluşturma ve ihtiyaç sahiplerine kıyafet desteğinde bulunmak gibi birçok farklı projeye hayata geçirdiler.

 

Tarih: 13-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum