içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

HÜLYA KOÇYİĞİT: BU CUMHURİYET BAYRAMI AKM İLE DAHA GÜZEL

Hülya Koçyiğit, geçirdiği küçük bir kaza sebebiyle Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışına katılamadı. Koçyiğit AKM'nin açılışı ile ilgili duygularını şöyle paylaştı:

HÜLYA KOÇYİĞİT: BU CUMHURİYET BAYRAMI AKM İLE DAHA GÜZEL
Haberi Sesli Dinle

''Cumhuriyetimizin 98. yılında bu görkemli, muhteşem eserin ülkemize yeniden kazandırılması büyük bir mutluluk, kültür ve sanatımız adına muazzam bir gurur.Bu Cumhuriyet Bayramı AKM ile daha güzel. Kültür ve sanatın merkezi olan Atatürk Kültür Merkezinin açılış gününde çok istememe rağmen, geçirdiğim küçük bir kaza nedeniyle  katılamadım.   Yolculuğuna güçlü eserlerle devam edecek olan Atatürk Kültür Merkezimizi en yakın zamanda gezmek için sabırsızlanıyorum. Uluslararası yapılarla yarışacak donanımdaki Merkezimiz için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve tüm emekçilerine sonsuz teşekkürler. Buram buram sanat kokan salonlarında, koridorlarında nice eserlerin sanatseverlerle buluşması dileğiyle''

Hülya Koçyiğit 29 Ekim mesajını ise ''98 yıl önce bize Cumhuriyet'i armağan eden Ata'mız; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun aziz silah arkadaşlarını,aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz sevgi ve saygıyla anıyorum. Cumhuriyet Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene'' diyerek paylaştı.

Tarih: 29-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum