içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İMAMOĞLU’NDAN ADALAR BELEDİYE BAŞKANI AKPOLAT’A ZİYARET

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU, AKPOLAT’A MAKAMINDA TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

İMAMOĞLU’NDAN ADALAR BELEDİYE BAŞKANI AKPOLAT’A ZİYARET
Haberi Sesli Dinle

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’a makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

İmamoğlu’nu makamımda ağılayan Akpolat, ziyaretinden ötürü İmamoğlu’na tablo hediye etti.

Başkan İmamoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada Adalar’ın kendilerinden önceki dönemde nasıl yok sayıldığına ve cezalandırıldığına, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde birebir şahitlik ettiğine söyledi.

İBB’ deki ilk 5 yıllık dönemlerinde Adalar için önemli hamleler yaptıklarının altını çizen İmamoğlu,  İBB ilişkisinde Adalar Belediyesi’ni pozitif ayrımcılığa tabi tutacaklarını önemle vurguladı.

İBB Başkanı  İmamoğlu “İstanbul’umuzun göz bebeği Adalar’ın belediyesini ziyaret etmekten çok keyif duyuyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Adalar’ın öneminin farkındayım. Yapılması gerekenler konusunda da aksiyon alan, sorumluluk alan ve maddi-manevi bütçesiyle beraber süreç yöneten bir Büyükşehir Belediyesi olduk” diye konuştu.

ADALAR STRATEJİSİNİN BİR ALT YAPISINI KURGULAMAK ADINA BUGÜN BURADAYIZ

Başkan Akpolat ve ekibine güveninin tam olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu,  şöyle devam etti:

“Hem bir yol arkadaşı kimliğiyle güvenen birisiyim ama daha da ötesi, Adalar’ın bir insanı, bir evladı ve herkesle konuşabilen bir yerel yönetici kimliği, iyi ve üretken kadroya kavuştuğunda ve onlarla birlikte de iş ürettiğinde, Adalar halkıyla da her konuyu paylaşıp, uzlaşma kültürüyle yönetme gayreti olduğunda hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum. Hem ona başarılar dilemek hem bugün önümüzdeki 5 yılı bir gözden geçirmek ve ona göre, tabiri caizse, en önemsediğim stratejik planlardan birisi olan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi gündemindeki Adalar stratejisinin bir altyapısını kurgulamak adına bugün buradayız. Verimli bir gün ve toplantı olmasını diliyorum. Sevgili başkanımıza, siyasi yol arkadaşlarına, seçilmiş meclis üyesi arkadaşlarına, belediye kadrosuna ve bütün Adalar halkına bu 5 yılda hep birlikte başarılar dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı.

BİR SENE İÇİNDE DEĞİŞİKLİKLERİ HALKIMIZ HİSSEDECEK

Adalar Belediye Başkanı Akpolat da İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, şunları söyledi:

“Bizi onurlandırdınız. Sizleri burada ağırlamaktan çok mutluluk duyduk. Adalı olmanın avantajıyla öncelikli sorunların ne olduğunu bilerek ekip arkadaşlarımla birlikte çözüm oluşturacağız. Yaz sezonun başlamasıyla birlikte bir sene içinde değişiklikleri halkımız hissedecek. Bunu adaylığımda da söylemiştim. Buraya gelip bizi ziyaret ettiğiniz için hem kendim hem çalışanlarım adına teşekkür ederiz.”

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Akpolat, Adalar’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdiler.

Tarih: 11-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum