içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İstanbul'un Yanı Başında Şehir stresinden uzak,Grand Gold Hotel

Bayram tatilini fırsat bilenler Şehir stresinden uzak İstanbul Kumburgaz Grand Gold Hotel yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

İstanbul'un Yanı Başında Şehir stresinden uzak,Grand Gold Hotel
Haberi Sesli Dinle

Bayram tatilini fırsat bilenler Şehir stresinden uzak İstanbul Kumburgaz Grand Gold Hotel yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

İstanbullular tarafından yoğun ilgi gören Grand Gold Hotel İstanbul'un yanı başında Kumburgaz'da Marmara denizinin mavi sularında yüzmek için akın eden yerli ve yabancı turistlerin aileleriyle birlikte eşsiz bir bayram tatili  yaşadılar.

Kurban Bayramında İstanbul'un yanı başında  Kumburgaz Grand Gold Hotel gelen aileleri otelin sahile sıfır olmasının yanı sıra otel bünyesinde bulunan çocuk ve yetişkin havuzlarla doyasıya eğlendiler.Mükemmel manzarası tertemiz sahili ile gelen konukların hayran olduğu Kumburgaz Grand Gold Yönetim kurulu başkanı Hotel Ahmet Özaslan '' Öncelikle pandemi sürecinde hem vatandaşın hem işletmelerin zor süreçten geçtik ve bundan dolayı da insanların tatil beldelerine ve otellere akın etti .Bizler işletmeciliğin yanı sıra kültür elćileriyiz Otelimizde bu süreçte yüzlerce yerli ve yabancı turist ağırladık.Biz onları bir işletmeye gelen müşteri değil aksine evimize gelen misafirler olarak gördük ve bu şekilde hizmet verdik.Bizim hizmetimiz yalnızca işletmemize  değil ülkemize yakışır olmasıydı Bu manada İstanbulluların kilometrelerce uzaklara giderek hem yorgunluk hemde trafik risklerini azaltarak yanı başlarında bulununan Grand Gold Hotel'de misafir edebiliriz burası onların evi .'' dedi. 

İLETİŞİM BİLGİLERİ; Rezervasyon ve konaklama ile ilgili aklına takılan soruları aşağıdaki numaramızdan bize ulaşıp sorabilirsin.
TELEFON 0212 885 22 44 FAKS 0212 885 33 12
ADRES
Kumburgaz Mah.İstanbul Cad. 712/A
Büyükçekmece/İstanbul
E-MAIL info@grandgoldotel.com.tr
HAKKIMIZDA Grand Gold Otel
Havalimanlarına, fuar merkezlerine, alışveriş merkezlerine ve sanayi bölgelerine yakınlığıyla, iş dünyasına sağladığı olanakların yanında, servis çeşitliliği ile de hizmetinizdeyiz.
GrandGold Otel, bölgenin denize sıfır oteli olup 3.850 m2’lik alan üzerine kuruludur. Standart Oda ve Suit Oda ve Standart balkonlu Oda olmak üzere toplam 73 odası bulunmaktadır.
İstanbul merkeze 35 km., Atatürk havalimanına 25 km. mesafede olan GrandGold Hotel kongre ve seminer ağırlıklı hizmet vermektedir.
Otelde 1 Adet Kapalı 1 Adet Açık olmak üzere 2 adet restoran mevcut olup ister Açık Büfe isterseniz de A’la Cart yiyecek hizmetinden faydalanabilirsiniz. Restoran’da her hafta sonu akşamları canlı müzik ve deniz manzarası eşliğinde yemek yiyebilirsiniz.
Otelde İnternet servisi mevcut olup sınırsız ve hızlı internet erişimi hem odalarda, hem de genel alanlarda ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
Yaz akşamlarında yemeğinizi, mum ışığında havuz başında yiyebilir, gecenin ilerleyen saatlerinde ise kumsalda yakılan ateşin etrafında şarabınızı yudumlayabilirsiniz. Hem tatil hem de toplantılarınızı yapabileceğiniz GrandGold Hotel, size İstanbul’a hem yakın hem de şehrin karmaşasından uzak huzur dolu bir dünya sunuyor.
Yenilenen yüzü ve kaliteli hizmet anlayışıyla GRAN GOLD OTEL sizleri bekliyor.

• Güleryüz, samimiyet,
• Misafirperverlik,
• Hizmette kalite,
• Yeni fikirleri ve konseptleri uygulamak,
• Misafir memnuniyeti,
• Sektörde öncü olmak,
• Güvenilirlik ve bağlılık,
• Misafirlerimizin istek ve önerilerini önemsemek.

KAYNAK :CUMHURHABER.COM

Tarih: 24-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum