içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İYİ Parti Bursa’nın ‘taaruz timleri’ sahada

İYİ Parti Bursada saha çalışmalarını hızlandırdı. Bursa İl Teşkilatı’nın koordinasyonluğunda oluşturulan ekiplerle, 3 ayrı koldan saha çalışmaları gerçekleştiren İYİ Partililer, Bursa’yı ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak arşınlıyor.

İYİ Parti Bursa’nın ‘taaruz timleri’ sahada
Haberi Sesli Dinle

İYİ Parti Bursa'da saha çalışmalarını hızlandırdı. Bursa İl Teşkilatı’nın koordinasyonluğunda oluşturulan ekiplerle, 3 ayrı koldan saha çalışmaları gerçekleştiren İYİ Partililer, Bursa’yı ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak arşınlıyor.

BURSA (İGFA) - TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan ve Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş, Müberra Çakır ve MDK Başkanvekili Şeyda Şahin liderliğindeki ekiplerin, il ve ilçe divan üyeleri ile yöneticilerinden oluştuğunu belirten Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Bursa’yı siyaseten fethetmeye kararlıyız” dedi.

“Politik Taarruz Timleri” olarak tanımladığı, kurmaylar liderliğindeki ekiplerin tüm ilçe ve köylerde mahalle ziyaretleri, STK buluşmaları, esnaf gezileri, kahvehane sohbetleri ve vatandaşla bire bir temas kurma faaliyetleri yürüttüğünü vurgulayan Başkan Türkoğlu, “Ülkemizi ve milletimizi tükenmişlik sendromundan kurtaracak olan parti, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğindeki İYİ Parti’dir. Vatandaşımızın Umudu, Cesur Yürek Genel Başkanımız nasıl ki, memleketimizin dört bir yanını adım adım dolaşıyorsa, bizler de sorumluluk alanımız olan Bursa’nın 17 ilçesini, 3 ayrı ekibimizle aynı anda 3 koldan sokak sokak gezerek adeta arşınlıyoruz. Ağustos ayı içinde 44 ayrı programla vatandaşımızın dertleriyle dertleneceğiz” diye konuştu.

Bu bağlamda Genel Başkanımız Meral Akşener, Ağustos ayı boyunca  adeta seferberlik ilan etti ve bütün teşkilatlara sahalarda olma, sokak sokak faaliyette bulunma görevi verdiğini anımsatan Başkan Türkoğlu, "Bu kapsamda TBMM Grup Başkanımız Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Erozan ve Genel İdare Kurulu Üyemiz Hasan Toktaş’ın liderliğinde GİK Üyelerimiz, Divan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşturduğumuz ekiplerimizle, Bursa’da aynı anda 3 ayrı koldan yoğun bir faaliyet programı başlattık. Teşbihte hata olmaz, ‘Politik Taarruz Timlerimiz’ ile kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi estiğimiz Bursa’yı siyaseten de mutlaka fethetmeyi hedefliyoruz" dedi.

Tarih: 09-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum