içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

KARTAL BELEDİYESİ’NİN 'ENGELSİZ YAŞAM ATÖLYESİ' İLK MEYVELERİNİ VERDİ

Kartal Belediyesi'nin önemli sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve engellilerin hayatın her alanında yer almaları için başlattığı ‘Engelsiz Üretim Atölyesi’ meyvelerini vermeye başladı. Engelleri ortadan kaldıran atölyede eğitim gören engellilerin ürettikleri eserlerin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.

KARTAL BELEDİYESİ’NİN 'ENGELSİZ YAŞAM ATÖLYESİ' İLK MEYVELERİNİ VERDİ
Haberi Sesli Dinle

Kartal Belediyesi ‘Engelsiz Üretim Atölyesi’ kursiyerleri engellilerini özenle tasarladıkları eserlerle üretmiş olmanın mutluluğu ile kendilerini hayata bağlıyor.

Kartal Belediyesi Fuaye alanında Kartallıların beğenisine sundukları eserlerle kendilerinin de hayatlarını normal insanlar gibi alın teri dökerek üretime katkıda bulunduklarını göstererek kendilerine fırsat verildiğinde neleri başara bildiklerini gösterdiler.

Serginin açılışına, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Aksu, Hüseyin Tozkoparan ve Meclis Başkanvekili Özlem Bulut katıldı.

Kursiyerlere sergi açılışında atölye çalışmalarına dahil oldukları için katılım belgesi verildi. Sergi, 10-13 Mayıs tarihleri arasında Kartallıların ziyaretlerini bekliyor.

Tarih: 10-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum