içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

KARTAL’DA ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede gençleri uyuşturucu tuzağına çekmeye çalışan zehir tacirlerine göz açtırmıyor. İlçe genelinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlar sonucu son 9,5 Ay içerisinde yaklaşın 179 Bin 468 Kilo 92 Gr (179.468,92) uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlar sonucu 778 kişiye uyuşturucudan işlem yapılırken bu şahısların 90’ı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KARTAL’DA ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK
Haberi Sesli Dinle

Kartal ilçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, düzenlenen Huzur Toplantısı’nda yıl başından bu yana yapılan çalışmalar sonucu 179 bin 468 kilo 92 gr uyuşturucu ele geçirildiğini kaydetti. Dallı, bu çalışmalar sonucu, 778 kişi hakkında yasal işlem yapıldığını 90 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini söyledi.

OKUL SERVİSİNDE UYUŞTURUCU YAKALANDI

Ekipler tarafından, yıl başından bu yana ilçe genelinde 763 bin 286 kişinin GBT sorgulamasının yapıldığı, bu sorgulamalar sonucu 2 bin 489 kişinin çeşitli suçlardan arandığı öğrenilirken uygulamalarda 255 adet ruhsatsız silah ele geçirilerek şahıslar hakkında yasal işlem uygulandığı belirtili. İlçe genelinde yapılan yol uygulamalarında bir okul servis aracında çok miktarda uyuşturucu ele geçirildiği öğrenildi. Yapılan bu uygulamalar sonucu yapılan çalışmalar sonucu piyasa değeri yaklaşık 6 milyon Türk Lirası değerinde uyuşturucu yapımında kullanılan madde ele geçirildi.

OKUL VE ÇEVRESİ 24 SAAT TAKİP ALTINDA

Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, Kartallıların huzur için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi. Dallı, ilçede 75 devlet ve 56 özel okul olmak üzere toplam 131 okul olduğunu, okulların içerisinde ve çevresinde asayişi sağlamak gençlerin zehir tacirlerinin kucağına düşmemeleri önlemler alındığını kaydetti. Dallı, ilçede bulunan ve riskli olarak tabir edilen okullarda özel sivil ekipler görevlendirildiğini kaydetti.

 

 

 

 

 

 

Tarih: 17-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum