içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

PENDİK BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘PATİFEST' BAŞLADI

Pendik Belediyesi tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde ‘PatiFest’ düzenlendi. Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Neşeli Patiler Köpek Eğitim Parkında düzenlenen festival renkli görüntülere sahne oldu.

PENDİK BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘PATİFEST' BAŞLADI
Haberi Sesli Dinle

Festivalin açılış konuşmasını yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Neşeli Patiler Köpek Eğitim Parkı’nda düzenlenen ve 4 gün sürecek olan festivalde yarışmalar, köpek showları, eğlenceler ve yuvalandırma alanı olacağını belirterek; “ Pendik Belediyesi hayvanseverlerin ve hayvan dostlarının güzel zaman geçirebileceği etkinliklerine bir yenisiyle devam ekledi. Dört ayaklı dostlarımızın sahipleriyle neşeyle vakit geçireceği PatiFest hayırlı olsun” dedi.

İL 3’E SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLECEK

Neşeli Patiler Köpek Eğitim Parkı’nda gerçekleştirilecek. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde düzenlenecek olan festivalde köpek showları, köpek eğitimi, gün boyu müzikli eğlence ve köpek sahiplendirme alanı olacak. Festivalde aynı zamanda en güzel köpek, en yetenekli büyük ırk ve küçük ırk yarışmaları da yapılacak. Yarışmada ilk 3’e girecek olanlara sürpriz hediyeler verilecek.

ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAYI AMAÇLIYORUZ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,  Neşeli Patiler Köpek Eğitim Parkı’nın geçen sene 4 Ekim tarihinde açıldığını belirterek; “Bugün burada hayvanların yarışacağı gösterilerin olacağı vatandaşların hayvanlarıyla birlikte eğleneceği bir festivalin açılışını yapıyoruz. Parkımızda içinde veteriner hizmetleri ve kafeteryamızın olduğu bir tesisimizi de hizmete sunuyoruz. Burada 24 saat güvenlik olacak. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat bir ortamda olmaları için her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz. 5 gün sürecek festivalimizde hayvanseverlerle vatandaşlarımızı bir araya gelmesi hem hayvan sevgisinin artması çocuklarımıza bu bilincin verilmesini amaçlıyoruz.

GÜVENLİ RAHAT BİR ORTAM SAĞLADIK

Hayvanseverlik özel bir duygu. Masam üzerinde hayvan haklarıyla ilgili bir kitap vardı. Burda çok özel şeyler söyleniyordu. Hakikaten bu toplumda yaşayan çanlılarında bize bir emanet olduğu ve bu bilinçle bu süreci yönetmeye çalışıyoruz. Bugünde hayvansever kardeşimiz kendi maharetlerini gösterecekler. Yarışmalar düzenlenecek hem de çocuklarımızın hayvan sevgilerinin artırmayla ilgili bir bilinçlendirme festival olacak. Maalesef hayvanlara şiddetle ilgili olumsuz olaylar yaşıyoruz. Bu noktada da insanlarımızın çok hassas davranmaları gerektiğini buradan bir mesaj olarak ifade etmek istiyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Burada bir tesisimizi de hizmete açıyoruz. Güzel bir mekan ama etrafta bazı vatandaşlarımızın bazen şikayetleri maalesef bize ulaşıyor. Bunu da kendi içimizde absorbe ederek güvenlik tedbirlerimiz alarak onları da rahatsız etmeden burada bu faaliyetlerimize devam etmek istiyoruz” dedi.

Tarih: 04-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum