içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

PENDİK BELEDİYESİNDEN “ENGEL-SİZ ŞENLİK”

Pendik Belediyesi Engelliler Haftasına Özel “Engel-siz Şenlik” düzenledi. Şenliğe katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Sizlerle burada olmaktan çok mutluyum. Bu şenliğimizi gelenekselleştirmek istiyoruz. Tüm yıl boyunca her daim elimizden gelen gayretler çerçevesinde sizlere hizmetlerimizi sunmaya çalışıyoruz.” dedi. Başkan Ahmet Cin, şenlikte engelli çocuklarla oyunlar oynadı, etkinliklere katıldı.

PENDİK BELEDİYESİNDEN “ENGEL-SİZ ŞENLİK”
Haberi Sesli Dinle

Pendik Belediyesi, Engelliler Haftasına özel düzenlediği “Engelsiz Şenlik” ile engelli bireylere ve çocuklara eğlenceli anlar yaşatıyor. Şenliğe katılan Başkan Ahmet Cin’e Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin eşlik etti.

Başkan Ahmet Cin konuşmasında “Sizlerle burada olmaktan çok mutluyum. Bu şenliğimizi gelenekselleştirmek istiyoruz. Tüm yıl boyunca her daim elimizden gelen gayretler çerçevesinde sizlere hizmetlerimizi sunmaya çalışıyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezimiz de bu hizmetler dahilinde sayılı belediyenin yapabildiği çok özel bir proje. Sizler için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. Başkan Ahmet Cin, sonrasında engelli çocuklarla çeşitli etkinliklere ve oyunlara katıldı.

"ENGEL-SİZ ŞENLİK" 4 GÜN SÜRECEK

Çamlık Mahallesi’nde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 10-13 Mayıs tarihleri arasında 4 gün boyunca sürecek festivalde palyaço, yüz boyama, İbiş Gösterisi, müzikli eğlenceler, halat çekme ve çuval yarışları, Bubble Baloncuk Gösterisi, jonglör ve daha birçok etkinlik yapılıyor. Her yaştan engelli çocuk ve birey festivalde neşeli dakikalar geçiriyor. Eğlencenin yanı sıra alanda kurulan mangalda yemek ve pamuk şekeri ikramı yapılıyor. 

Tarih: 12-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum