içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

RIFAT SERDAROĞLU: TEK ADAM REJİMİNDEN KURTARILMALI…

Doğru Parti Kurucu Başkanı Rıfat Serdaroğlu, partisinin Kartal İlçe Merkezi’nin açılışını yapmak üzere geldi. Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Turna’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette sabah gazetecilerle basın toplantısı düzenlendi. Toplantının ardından Doğru Parti Kartal İlçe Binası’nın açılışı yapıldı.

RIFAT SERDAROĞLU: TEK ADAM REJİMİNDEN KURTARILMALI…
Haberi Sesli Dinle

Doğru Parti Kurucu Başkanı Rıfat Serdaroğlu, İstanbul’a kurmaylarıyla birlikte, Kartal Vesta Reastaurant’da gazeteciler ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Kahvaltı programında açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Gülay Turna, "Gazetecilere daha önce Genel Başkanımızla buluşturacağımız sözünü yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Başkanımızı aramızda gördüğümüz için çok heyecanlı ve gururluyuz. Bundan sonra da çalışmalarımızı doğru bir şekilde gerçekleştireceğiz." dedi.

KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYORUZ…

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Devlet ve Sağlık Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan deneyimli siyasetçi Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, ülkenin çok kötü günler geçirdiğini ifade ederek, yapısal reformlar, zenginleştirilmiş parlamenter sistem, eşitlikçi ve paylaşımcı bir demokrasi planladıklarını, ülkenin kaynaklarını tekrar halka kazandıracak politikalar üreteceklerini ve yok pahasına satılan Cumhuriyet değerlerini tekrar kamulaştırarak milletin hizmetine sunacaklarını söyledi.

TEK ADAM REJİMİNDEN KURTARILMALI…

Serdaroğlu, "devr-i sabık" yaratacaklarını bugünlere gelinmesinde rol oynayanların mutlaka yargılanacağını, çaldıkları paraların kuruşuna kadar onlardan alınarak millet menfaatine kullanılacağını acilen demokratik adımlar atılmasının gerektiğini ifade ederek, "Başta yargı bağımsızlığı olmak üzere tüm kurumlar tek adam rejiminden kurtarılmalı. Ülkenin Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet değerlerine ulaşması için acilen AKP ve Erdoğan'dan kurtulmamız gerekiyor" dedi.

Rıfat Serdaroğlu, hakkında açılan onlarca dava ve hapis cezasına rağmen yılmadan, yorulmadan vatandaşa anlatmaya devam ettiğini, bu kadar hırsızlığın, yolsuzluğun, adam kayırmacılığının olduğu bir ülkede, mütahhitlere ödenen fahiş paralara itirazı olduğunu bir kez daha tekrarladı.

Doğru Parti Ekonomiden sorumlu Başkan yardımcılarından Gazeteci-yazar Meriç Köyatası da partisinin karma ekonomi sistemini getireceğini, devletin ve özel sektörün eşit haklarla üretim sağlayacaklarını hatırlatarak, öğretmen ve sağlıkçılar başta olmak üzere maaşlarda oldukça büyük iyileştirmeler getireceklerini ifade etti.

Basın ile yapılan kahvaltılı toplantıya Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu dışında yardımcıları Avam Apaydın, Prof. Dr. Haluk Günuğur, Mehmet Yaşar Ahi, Meriç Köyatası, Genel Sekreter Tevfik Sipahi, Basın Danışmanı Ümit Turpçu, Yüksek Haysiyet Divan Başkanı Ömer Işık Ece, Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı Faik Akyol, PParti Kurucuları Sedat Özkan, Hasan Okan Okumuş ve Adnan Dikicioğlu'da katıldılar.

Kahvaltının ardından Kartal Kordonboyu Mahallesinde bulunan ilçe Merkezi Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu, İl Başkanı Arda Ateş ve İlçe Başkanı Gülay Turna ve kalabalık bir partili grubunun katılımı ile açıldı.

 

Tarih: 14-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum