içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sakarya’da el emeği çileklere yoğun ilgi

Sakaryada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayata geçirdiği Büyükşehir Belediyesi SERA A.Ş.’nin faaliyetlerinden olan çilek üretim alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Doğru projeler sayesinde emeklerimizin meyvesini toplamaya başlıyoruz" dedi. 

Sakarya’da el emeği çileklere yoğun ilgi
Haberi Sesli Dinle

Sakarya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayata geçirdiği Büyükşehir Belediyesi SERA A.Ş.’nin faaliyetlerinden olan çilek üretim alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Doğru projeler sayesinde emeklerimizin meyvesini toplamaya başlıyoruz" dedi. 

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile hayata geçirilen Büyükşehir Belediyesi SERA A.Ş. marifetiyle Pamukova Bakacak Mahallesi’nde kurulan Çilek Üretim ve Eğitim alanında incelemelerde bulundu.

Pamukova’da gerçekleştirilen birkaç programının ardından çilek üretim alanında ki incelemelerinde Başkan Yüce’ye Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse eşlik etti. Toprağa verilen emeklerin karşılığını en güzel şekilde aldıklarını ifade eden Başkan Yüce, üretilen çileklerin tamamen doğal olduğunun da altını çizdi.

Çilek üretim alanında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yüce, “Toprağa, doğaya verdiğimiz değer ve tarıma yönelik yaptığımız doğru projeler sayesinde emeklerimizin meyvesini toplamaya başlıyoruz. Bu alanda yer alan her bir çilekte büyük emek var. Üretilen çilekler tamamen doğal. Sakarya’da yer alan çok önemli dondurma ve pastane firmaları çileklerimize talip olmaya başladılar. Aldığımız geri dönüşler bizleri oldukça memnun ediyor" dedi. 

Yeterli olgunluğa erişen çileklerin yakın zamanda toplanacağını ifade eden Başkan Yüce, üretim merkezi sayesinde bölgeye sadece tarımsal anlamda değil ekonomik anlamda da katkı sağladıklarını belirterek, "Şehrimizin atıl şekilde duran veya kullanıma müsait yerlerinde üretimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Tarih: 10-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum