içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ SPORCU VE YÖNETİCİLERİ ÇERKEZ’İ ZİYARET ETTİLER

ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET
Haberi Sesli Dinle

Karabük’te geçen ay yapılan Türkiye Şampiyonası’ndan birincilikle dönen Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü yönetici ve sporcuları, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’i ziyaret ettiler.

Başkan Çerkez’e şampiyonluk kupasıyla gelerek başarı dileklerini ileten yöneticiler ve sporcular, Başkan Orhan Çerkez’e ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Ulusal ve uluslararası arenada Çekmeköy’ü başarıyla temsil eden İşitme Engelliler Spor Kulübü Kurucu Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, kulüp yöneticileri ve sporcu kızların, ziyaret programı meclis salonunda gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, Çerkez’e üzerinde sporcu kızların imzalarının yer aldığı şampiyonluk formasını hediye etti. Aynı zamanda kulübün üst kurul yöneticisi de olan Çekmeköy Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Bora Kılıç da ziyaret programında kulüp yöneticilerini Orhan Çerkez’e takdim etti.

İşaret diliyle konuşmaların tercüme edildiği programda katılımcıları selamlayıp, gençlerin ve kulüp yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Orhan Çerkez, şunları kaydetti:

“Artık seçimler geride kaldı. Sandıklar kapandı, siyaset bitti. Şimdi halka ve bu şehre hizmet zamanı. Toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi siz spor kulüplerimize ve tüm değerlerimize maddi ve manevi destek olup, sahip çıkacağız. Çekmeköy’ü hep birlikte geliştireceğiz, kalkındıracağız ve yarınlara güvenle taşıyacağız.”

Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir de kulübe desteklerinden dolayı Orhan Çerkez’e teşekkür ederek, şunları dile getirdi:

“Türk milli takımı demek Çekmeköy demek. Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden milli takımda 10 sporcumuzla yer almak büyük bir gurur. Çekmeköy’ün adını ulusal ve uluslararası alanlarda başarıyla temsil etmekten onur duyuyoruz.  Kulübümüz sadece sporda değil sosyal ve kültürel alanlarda da önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir. İşitme engelli kardeşlerimiz ve aileleri bu çatı altında bir araya geliyor ve sosyal manada kaynaşıyor.”

Tarih: 01-05-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum