içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİDE VEFA

Sancaktepe Belediyesi, İdlib’t şehit düşen Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın adını Abdurrahmangazi Mahallesi’ne yeni yapılan spor parkına verdi. Parkın açılışı Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve şehidin ailesi tarafından yapıldı.

 SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİDE VEFA
Haberi Sesli Dinle

EMRE ABİLERİNİ TANISINLAR İSTEDİK

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü açılışta yaptığı konuşmada, pırıl pırıl nişanlı bir fidanın vatan için toprağa düştüğünü söyleyerek; “Bizleri, ülkemizi, ezanımızı ve bayrağımızı korumak için canını feda etti. Allah ondan ebeden razı olsun. Bizler kendisine minnettarız, bizler kendisinin adı yaşasın diye bu güzel parkı ilçemize kazandırdık. Gençlerimiz ve çocuklarımız için yaptık. Tamamen konsepti spor amaçlı. 6000 bin metrekare alan üzerine kurulu parkımıza, bisiklet, kaykay ve yürüyüş parkurları, basketbol alanları ve sosyal tesisin bulunmakta. Gençlerimiz, çocuklarımız ve mahalleli çok memnun. İstedik ki onlar şehit Emre Baysal ağabeylerini tanısınlar. Kimmiş be desinler merak etsinler vatanı için canını feda etmek neymiş onu ve değerleri anlasınlar..

BU MİLLETİN KODLARINI TANIMAYANLAR…

Malumunuz son günlerde şehitlerimize karşı yapılan saygısızlıkları da parkımızaadını vererek cevap vermek istediklerini belirten Döğücü; “Şehitlerimiz sadece yeryüzünün değil öbür aleminde en yüksek mertebesindedir. Biz her daim şehitlerimizi ve şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu milleti ve kodlarını tanımayanlar da onlara da çok fazla şekillerde davranmaya isterlerse devam etsinler ama bizler şehitlerimizin gazilerimizin ve ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu memleket için küçük bir fidan dikenlerin bile yanındayız. Onun için bu milleti tanımak lazım hizmet etmek için. Spor parkımızın ilçemize ve İstanbul’umuza hayırlı olmasını dilerim” dedi.  

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Şehidin babası Yunus Baysal; “Başta Cumhurbaşkanımıza, devletimize, milletimize, belediye başkanımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Şehitler ölmez vatan bölünmez.

TÜRKİYE’DE BİR İLK: PUMP TRACK BİSİKLET ALANI

Spor parkının içinde, kaykay pisti, basketbol sahası, antrenman parkı, spor aletleri, yürüyüş yolu ve sosyal tesisin yer aldığı parkta ayrıca Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan pump track bisiklet alanı da yer alıyor.

 

Tarih: 13-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum