içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Şile’de Otel Projesinin Temel Atma Töreni

Bilgili Holding Tarafından Ağlayankaya’da Hayata Geçirilecek Otel Projesi'nin Temeli Atıldı

Şile’de Otel Projesinin Temel Atma Töreni
Haberi Sesli Dinle

Bilgili Holding’in Şile’de yapacağı otel projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ağlayankaya’da inşaatına başlanan otel projesinin temel atma töreni, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili’nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Şile’nin turizmde de hak ettiği yeri bulması gerektiğini belirterek, Şile’ye değer katacak projelerin devam edeceğini söyledi.

Törene katılım sağlayan herkese teşekkür eden ve otelin Şile’ye hayırlı olmasını dileyen Başkanı İlhan Ocaklı, Bilgili Holding’in bu yatırımının Şile turizminin gelişmesi yönünde çok olumlu bir adım olduğunun altını çizdi.

Ocaklı,  “Göreve geldiğimiz günden itibaren ortaya koyduğumuz turizm vizyonumuzun meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Bugün, Şile için önemli ve özel bir gün çünkü Bilgili Holding tarafından Ağlayankaya bölgemizde hayata geçirilecek otel projesinin temelini sayın Serdar Bilgili ile birlikte attık. Kendisine ve Bilgili Holding çalışanlarına ilçemize değer katacak bir projeyi Şile ile buluşturdukları için teşekkür ediyorum. Bölgemize çok önemli bir katma değer sağlayacak bu önemli projenin bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili bu projeyi Şile’de hayata geçirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek: “Şile önemli bir turizm potansiyeline sahip. Bilgili Holding olarak Şile’nin marka değerine ve turizm potansiyeline önemli bir katma değer sağlayacak bu projeyi hayata geçirdiğimiz için oldukça mutluyuz’’ diye konuştu.

Bilgili, Şile Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, otel projesini kısa sürede tamamlamak ve hizmete açmak istediklerini vurguladı.

Tarih: 15-12-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum