içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sokağa çıkma yasağında kargolar açık mı?

Artan Kovid-19 vakaları kapsamında 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde "tam kapanma" kararı alındı. Bu tarihler arasında kargo firmalarının açık olup olmayacağı merak edilenler arasında. Peki sokağa çıkma yasağında kargolar açık olacak mı?

Sokağa çıkma yasağında kargolar açık mı?
Haberi Sesli Dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağının 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 5'e kadar süreceğini açıkladı. Bayram tatilini de kapsayan 3 haftalık kapanma sürecinde kargoların hizmet verip vermeyeceği araştırılıyor. Peki tam kapanmada kargolar açık mı?
 

Sokağa Çıkma Yasağında Kargolar Açık Olacak mı?

İçişleri Bakanlığı Tam Kapanma Genelgesinde yer alan bilgilere göre;

Yurt içi ve dışı taşımacılık (ihracat/ithalat/transit geçişler dâhil) ve lojistiğini yapan firmalar ve bunların çalışanları,

Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar,

Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanlar,

         yasaklardan muaf olacak.

PTT Kargo Açık mı?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağında şubeler Cumartesi günü 08.30-17.30 saatleri arasında dağıtım yapıyor. Pazar günü ise PTT şubeleri kapalı ve dağıtım yapılmıyor.

Tarih: 01-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum