içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI BİNGÖL MAZBATASINI ALDI

EREN ALİ BİNGÖL YAZICI DÜZENLENEN DEVİR TESLİM TÖRENİNDEN SONRA GÖREVİNE BAŞLADI

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI BİNGÖL MAZBATASINI ALDI
Haberi Sesli Dinle

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Tuzla Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Eren Ali Bingöl mazbatasını alarak, görevine başladı

Eren Ali Bingöl, mazbatatasını aldıktan sonra Tuzla Belediye Başkanlığı bnasında yapılan devir teslim töreninde önceki dönem Tuzla Belediye Başkanı olan Şadi Yazıcı’dan görevi devralarak  Tuzla Belediye Başkanlığı görevine resmen başladı.

Tuzla’daki devir teslim törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel de katıldı.

GENÇLİĞİMİZİN ENERJİSİ İLE DAHA FAZLA ÇALIŞIP ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

Başkan Eren Ali Bingöl, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Şadi Yazıcı’ya 15 senedir Tuzla’ya verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür etti. Bingöl, “Şimdi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu önderliğinde Tuzla’ya da çok güzel hizmetleri Allah’ın izniyle kazandırıyor olacağız. Çok sıkı çalışacağız, gençliğimizin enerjisi ile daha fazla çalışıp çok güzel hizmetler yapacağız, çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Eski belediye başkan Şadi Yazıcı da  2009 yılından 2024 yılına kadar belediye başkanlığı yaptığını anımsatarak,  “Biz de halkımıza hizmet etmeye çalıştık, gayret ettik, çabaladık. Vatandaşlarımızın, gönlümüzde yeri oldu. Tuzla’da 15 yıl geçirdik 2024’te sandığa gittik ve halkımız Eren Ali başkanımızı başkan olarak seçti. Tebrik ediyorum, halkımızın takdiri de her zaman her şeyin üstündedir” dedi.

 

 

 

Tarih: 04-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum