içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTIYA ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ BAŞKANLIK ETTİ

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Haberi Sesli Dinle

Üsküdar Belediye Meclisi’nin yeni dönem ilk toplantısı Belediye Başkanı Sinem Dedetaş başkanlığında geçekleştirildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısına siyasi parti yöneticileri, basın mensupları ve Üsküdarlı vatandaşlar katıldı. Salona girişinde uzun süre alkışlanan Üsküdar’ın ilk kadın belediye başkanı Sinem Dedetaş, belediye meclis üyelerini tebrik etti.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Başkan Dedetaş, önemli bir görev devraldıklarını ve belediyecilik hizmetlerinin kutsal olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

 “Belediyecilik, vatandaşla temasımızın yoğun olduğu hizmetlerdir. Burada hem belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız var, hem de bir önceki dönem belediye yönetiminde görev almış ve şu anda meclis üyesi olan arkadaşlarımız var. Hep beraber, el birliği ile özellikle vatandaş ve kamu adına doğru işlerin yapılması için ortaklaşa çalışacağımıza hiç şüphem yok. Bütün vatandaşlarımız ve Üsküdarlılara hizmet etmek için kalbimiz çarpıyor.”

Toplantıda, Meclis 1. Başkanvekili Cumhuriyet Halk Partili Mithat Özdemir seçilirken, Cumhuriyet Halk Partili Sibel Tan Çetinkaya Meclis 2. Başkanvekili oldu. Toplantıda aynı zamanda Divan Katip üyeleri, Encümen adayları, İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu da belirlendi.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda  ‘’Yeni dönemimizin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Alınan kararların Üsküdarımıza hayırlı olmasını diliyor, yapılan seçimlerde görev alan değerli meclis üyesi çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Tarih: 08-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum